Пресс-релиз «АГРО-2017»

2 июня 2017 г.

Агроновости Интересно Пресс-релиз «АГРО-2017»

Інтерес до теми органічного виробництва з боку української і світової громадськості зростає з кожним роком все більше і більше, адже міцне здоров’я та добробут людини, насамперед, залежить від доброякісних продуктів, які вона споживає кожного дня.

Розвиток виробництва органічних харчових продуктів в Україні передбачений у Пріоритетах 3+5 Міністерства аграрної політики та продовольства України, у Єдиній комплексній стратегії сільського господарства та сільських територій України на 2015-2020 роки (стор. 81-84, стор.96-108) та ст. 5 Закону України  «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини».

Саме для того, щоб познайомитися особисто з виробниками органічної продукції, оцінити смакові властивості їх продуктів та дізнатися про актуальні проблеми та новини органічного сектору України запрошуємо вас відвідати

08 червня 2017 року круглий стіл «Органічне виробництво – пріоритетний напрямок аграрного сектору України»(павільйон №1) та

07-10 червня 2017 року спеціалізовану виставку «ОРГАНІК-2017»(алея вздовж павільйону №2),

що відбудуться в рамках найбільшого загальнодержавного заходу в агропромисловому комплексі України – Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2017».

Захід відбудеться за адресою: територія НК «Експоцентр України» (ВДНГ), м. Київ, пр-т. Академіка Глушкова, 1.

Реєстрація обов’язкова лише для представників ЗМІ за посиланням: https://goo.gl/forms/KpaSewMYKyjzSSSF2

Якщо у вас є бажання взяти інтерв’ю з виробниками органічної продукції, будь ласка, звертайтеся  за контактами до Анастасії Півнюк за тел.+38063-6235821 чи електронною адресою: anastasiia.pivniuk@fibl.org

Мета круглого столу «Органічне виробництво – пріоритетний напрямок аграрного сектору України»: обмін передовим досвідом розвитку органічного виробництва, переробки, реалізації; практичні рекомендації від провідних експертів щодо впровадження органічного господарювання; висвітлення питань законодавчого забезпечення розвитку вітчизняного органічного сектору, а також державного контролю.

Попередня програма круглого столу доступна за посиланням: http://organic.com.ua/uk/anonecement/409-seminar
Організатори виставки:
Міністерство аграрної політики та продовольства України та Федерація органічного руху України
Підтримка заходу: SECO, BMEL, FAO, ЄБРР, USAID.

Більш детальна інформація про захід на сайті Федерації органічного руху України:http://organic.com.ua/uk/anonecement/435-organic-in-ukraine